Active Topics

Deko deko

Borak Berkaitan Apa-Apa Hobi Dan Minat

Moderators: Paktam, faizridwan

Post Reply
User avatar
Nursahirah74
Junior Moderator
Junior Moderator
Brigadier General
Brigadier General
Malaysia
Posts in topic: 19
Posts: 3728
Joined: Thu Nov 22, 2018 3:35 pm
Mood:
Has thanked: 19 times
Gender:

PINGAT

Re: Deko deko

Post by Nursahirah74 » Tue Jan 01, 2019 10:03 am

Image
x men origins wolverine story


Hiasan dinding menggunakan elemen rama-rama menjadikan dinding lebih ceria dan tidak nampak kosong atau bosan. Dapur ini juga menggambarkan peribadi pemiliknya yang suka sesuatu yang bersifat comel,feminin dan tenang.
💕 Ara 💕

User avatar
Nursahirah74
Junior Moderator
Junior Moderator
Brigadier General
Brigadier General
Malaysia
Posts in topic: 19
Posts: 3728
Joined: Thu Nov 22, 2018 3:35 pm
Mood:
Has thanked: 19 times
Gender:

PINGAT

Re: Deko deko

Post by Nursahirah74 » Tue Jan 01, 2019 10:07 am

Image



Cuba bayangkan memasak sambil menikmati udara segar di ruang dapur begitu juga saat menikmati makanan bersama keluarga – cukup menenangkan.
💕 Ara 💕

User avatar
Nursahirah74
Junior Moderator
Junior Moderator
Brigadier General
Brigadier General
Malaysia
Posts in topic: 19
Posts: 3728
Joined: Thu Nov 22, 2018 3:35 pm
Mood:
Has thanked: 19 times
Gender:

PINGAT

Re: Deko deko

Post by Nursahirah74 » Tue Jan 01, 2019 10:09 am

Image
popular girls names 1993


Walaupun biasa, 3 kerusi kuning menjadikan ruang dapur yang di cat dengan warna kelabu lembut ini lebih cantik dan menyerlah.
💕 Ara 💕

User avatar
faziaspec
Forum Moderator
Forum Moderator
Lans Koperal
Lans Koperal
Malaysia
Posts in topic: 3
Posts: 130
Joined: Mon Dec 17, 2018 12:10 pm
Mood:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times
Gender:

Re: Deko deko

Post by faziaspec » Tue Jan 01, 2019 11:17 am

Nursahirah74 wrote:
Mon Dec 31, 2018 11:14 pm
faziaspec wrote:
Mon Dec 31, 2018 10:11 pm
Nursahirah74 wrote:
Mon Dec 31, 2018 5:26 pm
6. GUNA CADAR DAN SARUNG BANTAL YANG CERIA
Elak guna cadar yang kosong atau tanpa corak kerana ia boleh membuatkan bilik tidur nampak membosankan.

Jika ingin hidupkan suasana dalam bilik tidur, elok guna cadar yang berwarna ceria dengan motif rekaan yang menarik.


Image
agak2 corak yg nampak rare sikit tu cam mana eh ? :mrgreen:

Bagi sya cork pink bunga2 atau cadar yg bercorak

hahaha OMG :!: serius la ko suggest corak bunga2 kahkah warna pink plk tu :lol: nmpk feminine sangat la cam taste ko je tu.. tapi ape2 pon thank share info ni . Memang betol pon bantal tanpa corak nampak macam bosan lagi2 warnanya kusam . rasa nak tido tempat lain pon ade hihihi

User avatar
zylajasmine
Global Moderator
Global Moderator
Brigadier General
Brigadier General
Malaysia
Posts in topic: 3
Posts: 4101
Joined: Mon Nov 19, 2018 9:03 pm
Mood:
Has thanked: 14 times
Been thanked: 76 times
Gender:

PINGAT

Re: Deko deko

Post by zylajasmine » Wed Jan 09, 2019 6:10 pm

Kamar tidur bertemakan putih dan mint green 🍀 inspirasi tenang dan fresh tak jemu mata memandang 💚

Image
*❀﷽❀*
💖🌹ZylaJasmine🌹💖

User avatar
zylajasmine
Global Moderator
Global Moderator
Brigadier General
Brigadier General
Malaysia
Posts in topic: 3
Posts: 4101
Joined: Mon Nov 19, 2018 9:03 pm
Mood:
Has thanked: 14 times
Been thanked: 76 times
Gender:

PINGAT

Re: Deko deko

Post by zylajasmine » Wed Jan 09, 2019 6:12 pm

Image

so nice kan @nananazeri @nursahirah74
*❀﷽❀*
💖🌹ZylaJasmine🌹💖

User avatar
zylajasmine
Global Moderator
Global Moderator
Brigadier General
Brigadier General
Malaysia
Posts in topic: 3
Posts: 4101
Joined: Mon Nov 19, 2018 9:03 pm
Mood:
Has thanked: 14 times
Been thanked: 76 times
Gender:

PINGAT

Re: Deko deko

Post by zylajasmine » Wed Jan 09, 2019 6:13 pm

Image

not bad kan .. so shantik.. hahahaha
*❀﷽❀*
💖🌹ZylaJasmine🌹💖

User avatar
faziaspec
Forum Moderator
Forum Moderator
Lans Koperal
Lans Koperal
Malaysia
Posts in topic: 3
Posts: 130
Joined: Mon Dec 17, 2018 12:10 pm
Mood:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times
Gender:

Re: Deko deko

Post by faziaspec » Sat Jan 12, 2019 12:23 am

zylajasmine wrote:
Wed Jan 09, 2019 6:10 pm
Kamar tidur bertemakan putih dan mint green 🍀 inspirasi tenang dan fresh tak jemu mata memandang 💚

Image
wow.. seriously ni mmg taste fazia hehe warna terang camni buat buat hati kita tenang.

User avatar
nananazeri
Ahli Forum
Kapten
Kapten
Negeri Perak, Malaysia
Posts in topic: 12
Posts: 1536
Joined: Thu Nov 22, 2018 10:33 am
Mood:
Has thanked: 6 times
Been thanked: 6 times
Gender:

Re: Deko deko

Post by nananazeri » Sat Jan 12, 2019 12:56 am

zylajasmine wrote:
Wed Jan 09, 2019 6:12 pm
Image

so nice kan @nananazeri @nursahirah74
Ye la... Lawanya warna hijau dgn putih ni@zylajasmine
Nn🙈💜

User avatar
Ikasnow
Ahli Forum
Leftenan Muda
Leftenan Muda
Malaysia
Posts in topic: 10
Posts: 894
Joined: Thu Nov 22, 2018 9:14 am
Mood:
Has thanked: 4 times
Gender:

Re: Deko deko

Post by Ikasnow » Sat Jan 12, 2019 3:01 pm

37 Foto Rekaan Bilik Air Kecil Tapi Berdekorasi Setaraf Hotel 5 Bintang
💚iqa💚

Post Reply

Return to “Hobi”