Active Topics

Bulu Mata Melentik

Ruangan Hal Ehwal Kecantikan (Perempuan Sahaja)

Moderator: faziaspec

Post Reply
User avatar
zylajasmine
Global Moderator
Global Moderator
Mejor General
Mejor General
Malaysia
Posts in topic: 1
Posts: 4468
Joined: Mon Nov 19, 2018 9:03 pm
Mood:
Has thanked: 14 times
Been thanked: 79 times
Gender:

PINGAT

Bulu Mata Melentik

Post by zylajasmine » Wed Dec 19, 2018 8:00 pm

Image

Aloe vera banyak betul manfaat dia tau, macam macam boleh buat dengan aloe vera dan macam macam kegunaan gitu plus bermanfaat jugak tau. Kalau haritu rauda pernah share aloe vera boleh merawat sunburn, kali ni tips ni sangat best dan rauda pasti semua perempuan pasti suka. Seriously menjadi tapi kena konsisten ya. Hehehe
.
.
Caranya mudah sahaja hanya menggunakan aloe vera je tau. .

1⃣ Ambil cotton bud atau berus mascara yang dah tak digunakan lagi dan sapukan gel aloe vera yang terdapat pada daun aloe vera kemudian sapukan terus ke bulu mata u'olls.
2⃣ Kemudian biarkan semalaman dan esoknya bangun tidur baru bilas dengan air.
3⃣ Tips ni sangat berkesan untuk u'olls kalau diamalkan tiap tiap hari sebelum tido. Boleh nampak perubahannya tau.
.
.
💕Kalau u'olls nak tahu aloe vera terkandung vitamin E yang mana elemennya sangat membantu dalam pertumbuhan bulu mata.
.
.
Nak bulu mata panjang dan melentik jangan lupa cuba malam ni okay u'olls dan jangan lupa tag kawan kawan ajak buat sama sama. Semoga bermanfaat dan selamat mencuba u'olls 🤗
#tipscantikkakrauda
*❀﷽❀*
💖🌹ZylaJasmine🌹💖

User avatar
Nursahirah74
Junior Moderator
Junior Moderator
Brigadier General
Brigadier General
Malaysia
Posts in topic: 1
Posts: 4045
Joined: Thu Nov 22, 2018 3:35 pm
Mood:
Has thanked: 20 times
Gender:

PINGAT

Re: Bulu Mata Melentik

Post by Nursahirah74 » Sun Dec 15, 2019 11:20 am

zylajasmine wrote:
Wed Dec 19, 2018 8:00 pm
Image

Aloe vera banyak betul manfaat dia tau, macam macam boleh buat dengan aloe vera dan macam macam kegunaan gitu plus bermanfaat jugak tau. Kalau haritu rauda pernah share aloe vera boleh merawat sunburn, kali ni tips ni sangat best dan rauda pasti semua perempuan pasti suka. Seriously menjadi tapi kena konsisten ya. Hehehe
.
.
Caranya mudah sahaja hanya menggunakan aloe vera je tau. .

1⃣ Ambil cotton bud atau berus mascara yang dah tak digunakan lagi dan sapukan gel aloe vera yang terdapat pada daun aloe vera kemudian sapukan terus ke bulu mata u'olls.
2⃣ Kemudian biarkan semalaman dan esoknya bangun tidur baru bilas dengan air.
3⃣ Tips ni sangat berkesan untuk u'olls kalau diamalkan tiap tiap hari sebelum tido. Boleh nampak perubahannya tau.
.
.
💕Kalau u'olls nak tahu aloe vera terkandung vitamin E yang mana elemennya sangat membantu dalam pertumbuhan bulu mata.
.
.
Nak bulu mata panjang dan melentik jangan lupa cuba malam ni okay u'olls dan jangan lupa tag kawan kawan ajak buat sama sama. Semoga bermanfaat dan selamat mencuba u'olls 🤗
#tipscantikkakrauda



Kalau pkai vaseline , bole jugak ke ?
❤️ara 🐼

Post Reply

Return to “Kecantikan”