Active Topics

DOA YANG DI MAKBULKAN ALLAH

Perbincangan Soal Fardhu A'in

Moderator: yatiyusof

User avatar
Nursahirah74
Junior Moderator
Junior Moderator
Brigadier General
Brigadier General
Malaysia
Posts in topic: 7
Posts: 4003
Joined: Thu Nov 22, 2018 3:35 pm
Mood:
Has thanked: 20 times
Gender:

PINGAT

Re: DOA YANG DI MAKBULKAN ALLAH

Post by Nursahirah74 » Sat Feb 02, 2019 6:45 pm

Faizrosdi03 wrote:
Sat Feb 02, 2019 6:22 pm
Nursahirah74 wrote:
Sat Feb 02, 2019 12:19 pm
Faizrosdi03 wrote:
Sat Feb 02, 2019 12:07 pm


Tu baru sikit belum cerita habis lagi

Owh ok sya faham dh macam mana jalan cerita ni 😊😊
Paham tak apa jagan tak paham

Alhamdulillah sya faham 😊😊
❤️ara 🐼

User avatar
feyaa27
Ahli Forum
Leftenan
Leftenan
Negeri Perak, Malaysia
Posts in topic: 1
Posts: 1027
Joined: Thu Nov 22, 2018 10:28 am
Mood:
Has thanked: 24 times
Gender:

Re: DOA YANG DI MAKBULKAN ALLAH

Post by feyaa27 » Sat Feb 02, 2019 6:50 pm

Faizrosdi03 wrote:
Sat Feb 02, 2019 12:07 pm
Faizrosdi03 wrote:
Sat Feb 02, 2019 12:05 pm
Faizrosdi03 wrote:
Sat Feb 02, 2019 11:57 am

Sama meh paiz bagi satu cerita contoh ye
Si ibu naik kereta ada budak rempit tiba2 kt depan pastu langar pula tapi budak itu minta maaf je la esok hari nya kak budak tu buat report kt balai kereta kena sama pulak kena bayar klim pastu ibu sesah hati tak ada duit nk bayar dan si ibu tu oku ...si anak ni anak yatim si ibu cerita la kt anak bila si anak solat dia baca surah humazah 7 kali dan surah yatim7 kali bila si anak berdoa dia mintak la budak yg langar kereta mak nya dead pastu setahun kemudian budak tu meninggal dunia sebab check tempat minyak motor pakai pemetik api si kak budak tu pun sedih .....tamat
Tu baru sikit belum cerita habis lagi




Saya dah faham sikit sikit
💙FN💛

Faizrosdi03
Ahli Forum
Mejor
Mejor
Indonesia
Posts in topic: 9
Posts: 1914
Joined: Thu Nov 22, 2018 9:45 am
Has thanked: 15 times
Been thanked: 17 times
Gender:

PINGAT

Re: DOA YANG DI MAKBULKAN ALLAH

Post by Faizrosdi03 » Sat Feb 02, 2019 10:44 pm

feyaa27 wrote:
Sat Feb 02, 2019 6:50 pm
Faizrosdi03 wrote:
Sat Feb 02, 2019 12:07 pm
Faizrosdi03 wrote:
Sat Feb 02, 2019 12:05 pm


Si ibu naik kereta ada budak rempit tiba2 kt depan pastu langar pula tapi budak itu minta maaf je la esok hari nya kak budak tu buat report kt balai kereta kena sama pulak kena bayar klim pastu ibu sesah hati tak ada duit nk bayar dan si ibu tu oku ...si anak ni anak yatim si ibu cerita la kt anak bila si anak solat dia baca surah humazah 7 kali dan surah yatim7 kali bila si anak berdoa dia mintak la budak yg langar kereta mak nya dead pastu setahun kemudian budak tu meninggal dunia sebab check tempat minyak motor pakai pemetik api si kak budak tu pun sedih .....tamat
Tu baru sikit belum cerita habis lagi




Saya dah faham sikit sikit
Ok tu pun jadi la
Allah 😎😎Faizrosdi cool Muhammad 😎😎

User avatar
Nursahirah74
Junior Moderator
Junior Moderator
Brigadier General
Brigadier General
Malaysia
Posts in topic: 7
Posts: 4003
Joined: Thu Nov 22, 2018 3:35 pm
Mood:
Has thanked: 20 times
Gender:

PINGAT

Re: DOA YANG DI MAKBULKAN ALLAH

Post by Nursahirah74 » Wed Feb 06, 2019 2:21 am

Faizrosdi03 wrote:
Sat Feb 02, 2019 10:44 pm
feyaa27 wrote:
Sat Feb 02, 2019 6:50 pm
Faizrosdi03 wrote:
Sat Feb 02, 2019 12:07 pm


Tu baru sikit belum cerita habis lagi

Janji faham kan 😊😊


Saya dah faham sikit sikit
Ok tu pun jadi la
❤️ara 🐼

Faizrosdi03
Ahli Forum
Mejor
Mejor
Indonesia
Posts in topic: 9
Posts: 1914
Joined: Thu Nov 22, 2018 9:45 am
Has thanked: 15 times
Been thanked: 17 times
Gender:

PINGAT

Re: DOA YANG DI MAKBULKAN ALLAH

Post by Faizrosdi03 » Wed Feb 06, 2019 2:55 pm

Nursahirah74 wrote:
Wed Feb 06, 2019 2:21 am
Faizrosdi03 wrote:
Sat Feb 02, 2019 10:44 pm
feyaa27 wrote:
Sat Feb 02, 2019 6:50 pm



Janji faham kan 😊😊


Saya dah faham sikit sikit
Ok tu pun jadi la
? Kosong je ke
Allah 😎😎Faizrosdi cool Muhammad 😎😎

User avatar
Nursahirah74
Junior Moderator
Junior Moderator
Brigadier General
Brigadier General
Malaysia
Posts in topic: 7
Posts: 4003
Joined: Thu Nov 22, 2018 3:35 pm
Mood:
Has thanked: 20 times
Gender:

PINGAT

Re: DOA YANG DI MAKBULKAN ALLAH

Post by Nursahirah74 » Wed Feb 06, 2019 9:31 pm

Faizrosdi03 wrote:
Wed Feb 06, 2019 2:55 pm
Nursahirah74 wrote:
Wed Feb 06, 2019 2:21 am
Faizrosdi03 wrote:
Sat Feb 02, 2019 10:44 pm

Ok tu pun jadi la
? Kosong je ke

Tak lupa nak selang 😅😅 tu jdi mcm tu 😂😂
❤️ara 🐼

Faizrosdi03
Ahli Forum
Mejor
Mejor
Indonesia
Posts in topic: 9
Posts: 1914
Joined: Thu Nov 22, 2018 9:45 am
Has thanked: 15 times
Been thanked: 17 times
Gender:

PINGAT

Re: DOA YANG DI MAKBULKAN ALLAH

Post by Faizrosdi03 » Fri Feb 08, 2019 4:17 pm

Nursahirah74 wrote:
Wed Feb 06, 2019 9:31 pm
Faizrosdi03 wrote:
Wed Feb 06, 2019 2:55 pm
Nursahirah74 wrote:
Wed Feb 06, 2019 2:21 am
? Kosong je ke

Tak lupa nak selang 😅😅 tu jdi mcm tu 😂😂
La awat tak padam je
Allah 😎😎Faizrosdi cool Muhammad 😎😎

Post Reply

Return to “Fardhu A'in”