Active Topics

Azam tahun baru 2019

Forum Berkaitan Pendidikan, Matapelajaran Dan sekolah

Moderators: zylajasmine, napisah

Post Reply
User avatar
Nursahirah74
Junior Moderator
Junior Moderator
Brigadier General
Brigadier General
Malaysia
Posts in topic: 33
Posts: 3984
Joined: Thu Nov 22, 2018 3:35 pm
Mood:
Has thanked: 20 times
Gender:

PINGAT

Re: Azam tahun baru 2019

Post by Nursahirah74 » Wed Feb 06, 2019 12:05 pm

Paktam wrote:
Wed Feb 06, 2019 12:04 pm
Nursahirah74 wrote:
Wed Feb 06, 2019 10:44 am
Paktam wrote:
Wed Feb 06, 2019 10:31 am


Korg tk nampak ke

Tak nampak apa pun yang kamu post 😕😕
Post aku ajaib sikit

Yela tu ajaib 😑😑😑
❤️ara 🐼

User avatar
Paktam
Junior Moderator
Junior Moderator
Brigadier General
Brigadier General
Negeri Perak, Malaysia
Posts in topic: 40
Posts: 3547
Joined: Thu Nov 22, 2018 9:21 am
Has thanked: 15 times
Been thanked: 9 times
Gender:

PINGAT

Re: Azam tahun baru 2019

Post by Paktam » Wed Feb 06, 2019 12:11 pm

Nursahirah74 wrote:
Wed Feb 06, 2019 12:05 pm
Paktam wrote:
Wed Feb 06, 2019 12:04 pm
Nursahirah74 wrote:
Wed Feb 06, 2019 10:44 am



Tak nampak apa pun yang kamu post 😕😕
Post aku ajaib sikit

Yela tu ajaib 😑😑😑
Ye aku sorg je yg nampak org lain tk nampak
🙈 NI M€¥¥ NI 🙈

User avatar
Nursahirah74
Junior Moderator
Junior Moderator
Brigadier General
Brigadier General
Malaysia
Posts in topic: 33
Posts: 3984
Joined: Thu Nov 22, 2018 3:35 pm
Mood:
Has thanked: 20 times
Gender:

PINGAT

Re: Azam tahun baru 2019

Post by Nursahirah74 » Wed Feb 06, 2019 12:22 pm

Paktam wrote:
Wed Feb 06, 2019 12:11 pm
Nursahirah74 wrote:
Wed Feb 06, 2019 12:05 pm
Paktam wrote:
Wed Feb 06, 2019 12:04 pm

Post aku ajaib sikit

Yela tu ajaib 😑😑😑
Ye aku sorg je yg nampak org lain tk nampak

Jadi..... nk kata ni ahli silap mata ke??😑😑
❤️ara 🐼

User avatar
Paktam
Junior Moderator
Junior Moderator
Brigadier General
Brigadier General
Negeri Perak, Malaysia
Posts in topic: 40
Posts: 3547
Joined: Thu Nov 22, 2018 9:21 am
Has thanked: 15 times
Been thanked: 9 times
Gender:

PINGAT

Re: Azam tahun baru 2019

Post by Paktam » Wed Feb 06, 2019 2:27 pm

Nursahirah74 wrote:
Wed Feb 06, 2019 12:22 pm
Paktam wrote:
Wed Feb 06, 2019 12:11 pm
Nursahirah74 wrote:
Wed Feb 06, 2019 12:05 pm



Yela tu ajaib 😑😑😑
Ye aku sorg je yg nampak org lain tk nampak

Jadi..... nk kata ni ahli silap mata ke??😑😑
Sukati ar nak nak ckp ap
🙈 NI M€¥¥ NI 🙈

abdrahim
Ahli Forum
Koperal
Koperal
Negeri Perak, Malaysia
Posts in topic: 3
Posts: 188
Joined: Tue Dec 25, 2018 8:15 pm
Mood:
Has thanked: 13 times
Gender:

Re: Azam tahun baru 2019

Post by abdrahim » Mon Feb 25, 2019 2:54 am

Azam saya nak jagi kurus

Iskandar
Ahli Forum
Koperal
Koperal
Malaysia
Posts in topic: 12
Posts: 213
Joined: Tue Dec 25, 2018 6:36 pm
Has thanked: 9 times

Re: Azam tahun baru 2019

Post by Iskandar » Sun Apr 14, 2019 3:34 am

qenzz wrote:
Fri Jan 04, 2019 12:34 am
faizridwan wrote:
Wed Jan 02, 2019 4:01 pm
Paktam wrote:
Sat Dec 29, 2018 12:39 am
Dalam masa beberapa hari lagi 2019 akan datang menjelma.

Apakah azam yang anda nak buat? Di dalam artikel ini, saya senaraikan beberapa azam yang anda boleh dapatkan pada tahun 2019 nanti.

Jimat RM 150 sebulan (atau apa-apa nilai yang anda rasa boleh anda buat)

Nekadkan dalam diri anda yang anda akan jimat duit tahun ni. Saya ada senaraikan 14+ tips untuk simpan duit.

Jimat duit penting supaya anda dapat bersedia untuk waktu sukar yang akan datang.

Anda boleh juga gunakan duit tersebut untuk tujuan-tujuan tertentu seperti melancong dan melabur ke dalam hartanah.

Tu azam tahun baru pertama yang anda boleh buat. Yang kedua…
Berjimat ? saya rasa itu idea yang bagus . mungkin ia akan berguna dimasa akan datang . terima kasih .
betul tu ..berjimat mampu mendapat lebih keuntungan kerana kalau kita memboros duit akan habis dalam satu masa,,,,kalau kita berjimat secara menabung dapat membantu kita di masa hadapan :D
azam tahun 2019 saya aka puasa penuh saya janji

User avatar
Nursahirah74
Junior Moderator
Junior Moderator
Brigadier General
Brigadier General
Malaysia
Posts in topic: 33
Posts: 3984
Joined: Thu Nov 22, 2018 3:35 pm
Mood:
Has thanked: 20 times
Gender:

PINGAT

Re: Azam tahun baru 2019

Post by Nursahirah74 » Sun Apr 14, 2019 11:01 am

Iskandar wrote:
Sun Apr 14, 2019 3:34 am
qenzz wrote:
Fri Jan 04, 2019 12:34 am
faizridwan wrote:
Wed Jan 02, 2019 4:01 pm


Berjimat ? saya rasa itu idea yang bagus . mungkin ia akan berguna dimasa akan datang . terima kasih .
betul tu ..berjimat mampu mendapat lebih keuntungan kerana kalau kita memboros duit akan habis dalam satu masa,,,,kalau kita berjimat secara menabung dapat membantu kita di masa hadapan :D
azam tahun 2019 saya aka puasa penuh saya janji


Insya Allah smoga dicapai laa azam tu ye @iskandar
❤️ara 🐼

Iskandar
Ahli Forum
Koperal
Koperal
Malaysia
Posts in topic: 12
Posts: 213
Joined: Tue Dec 25, 2018 6:36 pm
Has thanked: 9 times

Re: Azam tahun baru 2019

Post by Iskandar » Sun Aug 11, 2019 11:06 pm

Paktam wrote:
Sat Dec 29, 2018 12:39 am
Buat blog pertama anda

Sekarang ni nak buat blog tak susah. Senang sahaja terutama sekali kalau anda gunakan WordPress. Saya dah buat satu panduan mudah menggunakan WordPress yang boleh membantu anda mulakan perjalanan blog anda.

Dah buat blog anda sendiri? Mungkin azam tahun baru saya senaraikan selepas ini sesuai untuk anda…
saya akan belajar elok elok sampai saya berjaya Muhammad

User avatar
zylajasmine
Global Moderator
Global Moderator
Mejor General
Mejor General
Malaysia
Posts in topic: 8
Posts: 4380
Joined: Mon Nov 19, 2018 9:03 pm
Mood:
Has thanked: 14 times
Been thanked: 78 times
Gender:

PINGAT

Re: Azam tahun baru 2019

Post by zylajasmine » Thu Aug 15, 2019 11:00 am

abdrahim wrote:
Mon Feb 25, 2019 2:54 am
Azam saya nak jagi kurus
Kurus ke? 🤔😎
*❀﷽❀*
💖🌹ZylaJasmine🌹💖

User avatar
zylajasmine
Global Moderator
Global Moderator
Mejor General
Mejor General
Malaysia
Posts in topic: 8
Posts: 4380
Joined: Mon Nov 19, 2018 9:03 pm
Mood:
Has thanked: 14 times
Been thanked: 78 times
Gender:

PINGAT

Re: Azam tahun baru 2019

Post by zylajasmine » Thu Aug 15, 2019 11:01 am

Iskandar wrote:
Sun Aug 11, 2019 11:06 pm
Paktam wrote:
Sat Dec 29, 2018 12:39 am
Buat blog pertama anda

Sekarang ni nak buat blog tak susah. Senang sahaja terutama sekali kalau anda gunakan WordPress. Saya dah buat satu panduan mudah menggunakan WordPress yang boleh membantu anda mulakan perjalanan blog anda.

Dah buat blog anda sendiri? Mungkin azam tahun baru saya senaraikan selepas ini sesuai untuk anda…
saya akan belajar elok elok sampai saya berjaya Muhammad
In shaa allah. Kena rajin berusaha. Bukan berangan je ye
*❀﷽❀*
💖🌹ZylaJasmine🌹💖

Post Reply

Return to “Pendidikan Dan Sekolah”